Køkkenrenovering udføres – få dit drømmekøkken!

Ønsker du hjælp til småopgaver eller til større køkkenprojekter? Hos KFM Byggefirma hjælper vi både private -og erhvervskunder. Vi kører ud i Odense, Ringe, Otterup og omegn. Hos os garanterer vi tømrerarbejde af høj kvalitet.

Uanset hvad vi kan hjælpe dig med, sørger vi for, at du er i centrum hele vejen gennem processen. For os er det nemlig vigtigt, at vores kunder er tilfredse med det arbejde, vi udfører. Derfor er vi også medlem af Dansk Byggeri og dermed også af Byg garanti.

For de fleste mennesker skal køkkenet være funktionsdygtigt og indbydende. Hvis du ønsker dig et nyt køkken, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder:

  • Høj kvalitet
  • Installation/opsætning af køkkener
  • Professionel rådgivning
  • Rimelige og fornuftige priser

Skal vi hjælpe dig med at realisere dit drømmekøkken, så er det vigtigt med en professionel rådgivning. Vi kan tilbyde alle vores kunder fornuftige priser, som de fleste kan være med på. Uanset om det drejer sig om mindre opgaver eller større køkkenprojekter, så er du landet det rigtige sted.​

Mange års erfaring med køkkenrenovering

Har du længe overvejet en ombygning eller et helt nyt køkken? Vi samarbejder med attraktive køkkenleverandører, og derfor er vi hele tiden opdateret på de nyeste køkkentrends. 

Hvis du mangler inspiration til, hvordan du kan renovere dit køkken, så er det os, du skal have fat i. 

Vi har mange års erfaring med køkkenrenovering og arbejder stort set med det hele. Vi sørger for at imødekomme dine behov, så du får det køkken, du drømmer om. Derfor kan vi tilbyde professionel rådgivning allerede fra begyndelsen, hvor du blandt andet skal tage stilling til materialer og stil.

Vi er en meget alsidig virksomhed med brede kompetencer. Derfor skal du ikke tøve med at vælge os, hvis du overvejer at få installeret et helt nyt køkken.

Kontakt os for flere informationer

Hvis vi skal gøre noget ved dine køkkendrømme, kan vi lave et uforpligtende tilbud til dig. Vælger du os til at lave en køkkenrenovering, er du sikker på, at du får et kvalitetssikret og funktionelt køkken til den rette pris. Vi er generelt meget omhyggelige, når vi arbejder.

Når du kontakter os, får du et uforpligtende tilbud i det øjeblik, vi har vurderet opgavens omfang samt køkkenmaterialer. Derudover vil prisen afhænge af, hvor mange timer vi skal bruge på opsætningen af køkkenet. 

Kontakt os på telefon 26 17 16 61 eller skriv til os på vores e-mail info@kfmbyg.dk.​

Skal vi ringe til dig?

Bliv ringet op, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning og pris til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Fandt du ikke det du søgte?​

Vores ydelser og services

Byggeriets Ankenævn

Nørre Voldgade 106, 1358 København K

Telefon: 72 16 02 00

info@byggerietsankenaevn.dk 

KFM Byggefirma​  -  Østre Stationsvej 7, 5762 Vester Skerninge  -  CVR: 39108933​  -  Tlf.: 26 17 16 61
​E-mail: info@kfmbyg.dk