Nyt tag og tagrenovering i højeste kvalitet

Trænger dit tag til en udskiftning, eller har det blot brug for en tagrenovering, står vi til rådighed. KFM Byggefirma er klar til at løse enhver opgave omhandlende dit tag. Vores kunder kommer typisk fra Odense, Ringe og Otterup, men vi kommer også gerne til Kerteminde, Vissenbjerg og resten af Fyn.

Vi har stor erfaring i branchen, hvilket gør os kompetente til at udføre en tagrennovering, og lægge nyt tag på professionel vis. Vælger du os som din næste samarbejdspartner, vil du altså være i trygge hænder. Vi sætter altid kundens ønsker i centrum og overholder naturligvis alle aftaler.

Hvad koster et nyt tag?

Prisen afhænger af, hvilken type tag du ønsker skal pryde dit hus. Her tilbyder vi en række forskellige løsninger, blandt andet:

  • Eternittag
  • Skifertag
  • Tagpaptag
  • Tegltag

Priser på nyt tag eller tagrenovering afhænger af flere forskellige parametre. Prisen kommer først og fremmest an på, hvor stort arealet, der skal have nyt tag, er.​

Ligegyldig hvilken type tag du vælger, vil du altid kunne få det til en god pris her hos os.​

Derudover garanterer vi et stykke veludført arbejde af høj kvalitet. Vi er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti, som er din sikkerhed for netop dette.

Ring og få et tilbud på Tagrenovering

Hvad end du mangler hjælp til en tagreparation eller til at få lagt et nyt tag, står vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder altid en god pris samt holdbare løsninger.

Lyder dette som noget for dig, er du altid velkommen til at ringe på telefon: 26 17 16 61 eller skrive til e-mail: info@kfmbyg.dk, og så vender vi tilbage med det samme.

Skal vi ringe til dig?

Bliv ringet op, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning og pris til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Fandt du ikke det du søgte?​

Vores ydelser og services

Byggeriets Ankenævn

Nørre Voldgade 106, 1358 København K

Telefon: 72 16 02 00

info@byggerietsankenaevn.dk 

KFM Byggefirma​  -  Østre Stationsvej 7, 5762 Vester Skerninge  -  CVR: 39108933​  -  Tlf.: 26 17 16 61
​E-mail: info@kfmbyg.dk