Tilbygning udført lige efter dine drømme​

​Har du brug for mere plads i dit hjem, eller drømmer du om at få en skøn udestue? Så står KFM Byggefirma klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder en verden af forskellige former for tilbygninger til din bolig, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser for form og funktion. Vi tilbyder primært tilbygning hos kunder i Odense, Ringe og Otterup, men kommer også gerne til Kerteminde, Vissenbjerg og resten af Fyn.

Når vi skal lave en tilbygning, er det vigtigste for os, at dine drømme bliver realiseret. Derfor sættes dine ønsker altid i centrum. I dag er mulighederne for tilbygninger, mange. Det er muligt at udvide med en tagetage, selv om taghældningen er lille, eller taget er fladt. En udestue er den billige og hyggelige måde at opnå flere kvadratmeter på.

Vi integrerer på elegant vis en tilbygning med din bolig

Uanset hvad dine ønsker måtte være, så skræddersyr vi en løsning til jeres hus i samarbejde med dygtige arkitekter og ingeniører. På den måde er du garanteret en tilbygning, der på elegant vis integreres med din eksisterende bolig.

Tilbygningen vil med andre ord ikke ændre på stilen 

i dit hjem, medmindre du ønsker dette.

Vi tilbyder en totalløsning lige fra projektering til opførelse. Hos os er der ingen opgave, som hverken er for simpel eller for kompliceret – vi kan løse det hele. Vores priser er rimelige og fornuftige i forhold til den høje kvalitet, vi leverer. Vi er medlem af 

Dansk Byggeri – og dermed Byg garanti, hvilket er din sikkerhed for et arbejde der er veludført. Vi har stor erfaring og overholder naturligvis altid alle aftaler både i forhold til tid og pris.

Kontakt os og hør om dine muligheder

En tilbygning skaber mange muligheder i hjemmet og kan udformes lige efter dine ønsker og behov. Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder samt modtage professionel rådgivning, så står vi altid klar til at tage en god snak.

Du kan kontakte os på telefon 26 17 16 61, mail info@kfmbyg.dk eller via kontaktformularen her på siden. 

Vi bestræber os på at besvare dig snarest muligt.​

Skal vi ringe til dig?

Bliv ringet op, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning og pris til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Fandt du ikke det du søgte?​

Vores ydelser og services

Byggeriets Ankenævn

Nørre Voldgade 106, 1358 København K

Telefon: 72 16 02 00

info@byggerietsankenaevn.dk 

KFM Byggefirma​  -  Østre Stationsvej 7, 5762 Vester Skerninge  -  CVR: 39108933​  -  Tlf.: 26 17 16 61
​E-mail: info@kfmbyg.dk