Udskiftning af vinduer og døre tilbydes af kompetent firma

Trænger dine vinduer og døre til en udskiftning, er der hjælp at hente lige her. Hos KFM Byggefirma står vi altid klar til at hjælpe kunder med udskiftning af vinduer og døre. Vi kører ofte i områderne omkring Odense, Otterup og Ringe, men kommer også gerne til Kerteminde, Vissenbjerg og resten af Fyn.

Som byggefirma har vi stor erfaring indenfor faget. Derfor er vores kompetencer brede, og vi kan tilbyde forskellige løsninger. Vigtigst for os er, at dine ønsker og behov kommer i første række, så du får det resultat, du drømmer om. Derfor arbejder vi altid mod den bedste løsning for dig, uanset hvad du ønsker dig.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

En udskiftning af vinduer og døre kan gøres til en skarp pris her hos os.

Den nøjagtige pris kan vi først give dig, når vi ved mere om dit projekt. Dette er du dog altid velkommen til at kontakte os og fortælle nærmere om ¬– så lytter vi gerne. 

Nye vinduer kan gøre en stor forskel for udtrykket af dit hjem. Faktisk kan det få enhver bygning til at se helt ny ud, hvis blot vinduerne bliver udskiftet. Det kan derfor godt betale sig at få det ordnet. Vi garanterer høj kvalitet og professionelle løsninger.

Kontakt os for mere information

Overvejer du en udskiftning af vinduer og døre i dit hjem, så kontakt os for at få et godt tilbud. Dette kan du gøre ved at ringe på telefon: 26 17 16 61 eller skrive til e-mail: info@kfmbyg.dk.

Skal vi ringe til dig?

Bliv ringet op, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning og pris til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Fandt du ikke det du søgte?​

Vores ydelser og services

Byggeriets Ankenævn

Nørre Voldgade 106, 1358 København K

Telefon: 72 16 02 00

info@byggerietsankenaevn.dk 

KFM Byggefirma​  -  Østre Stationsvej 7, 5762 Vester Skerninge  -  CVR: 39108933​  -  Tlf.: 26 17 16 61
​E-mail: info@kfmbyg.dk